КАК ДА ПОРЪЧАМ?

За да направите поръчка от нашия електронен магазин www.kravata.bg e необходимо само и единствено да използвате опцията „КУПИ” върху всеки избран от вас продукт. Когато завърши вашата поръчка, предоставяте вашите данни за доставка, които се състоят от: Адрес за доставка и Телефон за контакт.

Минималната сума за поръчка от онлайн магазин www.kravata.bg е 80лв. Поръчки под обявените минимални стойности няма да бъдат изпълнявани.

Безплатна доставка за територията на София!

ПЛАЩАНЕ

Можете да заплатите закупените от Вас продукти по следните начини:

  • Наложен платеж: в брой на куриера или служителя на нашата фирма при получаване на стоката

Клиент, който е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите, се задължава да заплаща продажната цена на закупената от него стока, както и пощенските или транспортните разходи, невключени в тази цена, свързани с нейната доставка, в срок не по-късно от 3 работни дни от изтичане на срока по чл. 14, ал. 4. от ЗЗП.

ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Ще получите отговор с потвърждение за поръчката, както и отговор, когато тя бъде изпратена.
Срокът за доставка на поръчката е от 1 до 3 работни дни и зависи от наличността и доставката до нас от производителя на дадения продукт. При телефонния разговор за потвърждение на Вашата поръчка ще бъдете допълнително информирани от наш служител.