КУЛИНАРЕН МАГАЗИН „ПРИ КРАВАТА“
ТЕЛЕФОН ЗА ДОСТАВКА: 0895 885 045

Безплатна доставка за територията на София!

Минимална стойност на всяка поръчка: 80 лева

Кулинарен Магазин “ При Кравата“ е модерно място, предлагащо висококачествени бутикови млечни и месни продукти, богато меню от домашно приготвени кулинарни ястия и десерти, както и ръчно приготвени сладка, лютеници, сиропи, хляб и други вкусотии.
Съсредоточили сме се изцяло в налагането на млечни продукти от Родопите, където ви предлагаме бутиковите селекции на малките, но много истински и качествени мандри:
Борино, Дельо Войвода, Забърдо, Сърница, Герзовица, Кос Смолян, Върбина, Кочорите,
Съединение. Ценителите на истинското може да разчитат на нас и да изпитат насладата от редките серии на тези малки мандри, разположени в китни селища в божествената планина. В магазин При Кравата можете да откриете най-качествените млечни продукти от Родопите – сирене, кашкавал, гюбек, масло, кисело и прясно мляко, извара, брънза и други млечни деликатеси.
Вкарваме в столицата домашни луканки и колбаси на Къртев и ЕлкоМес, който са с позабравения вече вкус, от едно време.
В доказана кухня-майка се приготвят ежедневно ястия с много любов и професионализъм. Всеки ден предлагаме различно меню от сготвена храна подходяща за вашия офис или вкъщи. За основните ни ястия, използваме само свежи охладени меса с ясен произход. Менюто ни е богато на традиционните български ястия, които са съобразени с новите тенденции в областта на храненето. Салатите ни са свежи и цветни.
Кулинарният магазин “При Кравата” освен богата гама от салати, супи, основни ястия, десерти, така също предлага и уникални пици и принцеси, които са прецизно изпечени на специална лентова фурна.
Нашите клиенти няма как да не се възползват и от вкусната ни скара, с уникалните кебапчета и кюфтета „КЪРТЕВ“, с.Радиново.
Поръчките за домашно приготвената храна, пици, принцеси и скара може да правите по телефона и на Viber, както и на лично съобщение на нашата Фейсбук страница При Кравата от Родопите, на която всекидневно качваме менюто за деня.
Млечните, месните и всички останали продукти може да поръчате на нашия електронен магазин: www.kravata.bg
Минимална стойност на всяка поръчка: 30 лева.

КУЛИНАРЕН МАГАЗИН „ПРИ КРАВАТА“
Адрес: гр.София, бул. Гоце Делчев 52.

РАБОТНО ВРЕМЕ
понеделник – петък
10.00 ч. -20.00 ч.
събота – 10.00 ч. – 18.00 ч.
неделя – почивен ден